Eetpunt


Er zullen in totaal vijf paviljoens worden ontwikkeld. De invulling van de paviljoens zal zich richten op fastfood-, lunch- en gezinsrestaurants. De paviljoens in het Eetpunt krijgen een geheel eigen identiteit, met ruime parkeergelegenheid voor de deur. Er worden reeds gesprekken gevoerd met diverse partijen voor de invulling. Een aantal zijn al in gevorderd stadium. Aarzel niet om contact op te nemen wanneer u ook plannen heeft om zich in deze omgeving te vestigen.

Auto gerelateerde bedrijvigheid

 

Medio 2012 heeft Shell Express zich reeds gevestigd in het Oostelijk Entreegebied met een onbemand tankstation. In de omgeving van het tankstation wordt ruimte geboden voor auto-gerelateerde bedrijvigheid. Hiervoor kunt u denken aan bijvoorbeeld een wasstraat, showrooms of toeleveranciers van auto-onderdelen, zoals glasservice of autobanden. 

Bereikbaarheid


Het Prisma Bedrijvenpark is via de directe afslag A12/N209 perfect berikbaar voor een groot verzorgingsgebied. Dit logistieke knooppunt biedt een ruime en logisch opgezette infrastructuur. 

Prisma Bleiswijk